Benedikte Gideonsen

Avdelingsleder og head coach

Benedikte har en bachelorgrad i idrett og kroppsøving, CrossFit level 1 kurs og er sertifisert personlig trener og gruppeinstruktør. Benedikte er hovedtrener og kommer til å ha de fleste timene på boksen. Hun startet med CrossFit i Bergen i 2015 og har vært hektet siden. Hun er boksens store CrossFit nerd, og har blant annet besøkt 20 ulike CrossFit bokser rundt i verden. Det som gjorde henne hektet på CrossFit var den store mestringen hun følte på etter hver økt. Etter mange år i idretten føler hun fortsatt på denne mestringen, da hun sier man alltid har noe å strekke seg etter. Det hun elsker med CrossFit er at man blir aldri ferdig utlært. Det er alltid noe nytt å lære seg og noen nye mål å sette seg. Hun elsker det sosiale miljøet og brenner for at alle skal trives på boksen. Hun er opptatt av at alle skal bli like mye sett og er flink til å få medlemmer til å føle seg trygg og velkommen inn i gjengen.

 

Som coach er Benedikte imøtekommende og miljøskapende, og elsker å snakke med alle. Hun er veldig dyktig på teknikk, og er flink til å tilrettelegge for hver enkelt på boksen. Hun har alltid noen tips og triks å komme med, uansett om man er nybegynner eller erfaren innen CrossFit. Det kjekkeste hun vet er å se medlemmer oppleve mestring, og dette kan hun hjelpe deg med!

 

Du ser som oftest Benedikte i boksen til alle døgnets tider, enten trener hun til bergens-rap eller så sitter hun i sofaen med en energidrikk.

Benedikte Gideonsen

E-post: bg@idrettssenteret.no

Telefon: 47670057