Bent Andre Midtbø

Vektløfting coach

Bent holder for øyeblikket på med en bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse, har kurs i biomekanikk og styrke, og instruktørkurs i vektløfting og styrkeløft. Bent er 21 år, kommer fra Svelgen og jobber som coach på vektløftingstimene våre. Med seg i bagasjen har han 3 NM-gull, 2 individuelle gull i junior, 1 gull som lag i senior og sølv i nordisk juniormesterskap.

 

Bent har mye kunnskap om vektløftingsteknikk og kan hjelpe alt fra nybegynnere til mer viderekommende løftere. Bent er meget dyktig innen sitt felt og er god på å tilrettelegge øvelser for å gjøre deg bedre i vektløfting.

 

Hvis noen lurer på noe om generell styrketrening, teknikk inn mot løfting eller generelt tips og triks for hvordan man kan bli bedre i vektløfting og/eller styrkeløft, er det bare å spørre Bent når du ser han i boksen! Han er glad i å hjelpe folk til å bli bedre, og er en veldig tålmodig coach som tar seg god tid til hver enkelt.

 

Du ser som oftest Bent gjøre litt merkelige ting i boksen, som for eksempel å hoppe på høye gjenstander, eller så hører du han slippe tunge vekter i gulvet:)

Bent Andre Midtbø