Helene Pedersen

Coach

Helene har mastergrad i idrettsvitenskap og er sertifisert personlig trener, massør og gruppeinstruktør. Hun jobber for øyeblikket på høgskolen som emneansvarlig for PT-utdannelsen og er sportslig leder ved idrettssenteret, der hun også jobber en del som PT og instruktør i tillegg til å være coach på CrossFit Fjøra. Helene er med andre ord et arbeidsjern. Hun er ekstremt dyktig innen sitt fagfelt. Om man lurer på noe innen idrett og trening er Helene den rette å spørre. Hun er boksens trenings-leksikon.

 

Helene har drevet med en rekke idretter. Hun har blant annet en lang turnkarriere bak seg og har i seinere tid drevet hovedsakelig med styrketrening, utholdenhet og mobilitetstrening. CrossFit passet med andre ord perfekt for Helene da det inneholder alle disse elementene hun trives best med. Det hun syns er bra med CrossFit er at det er tidseffektivt. Det passer perfekt inn i den travle hverdagen til Helene da det går raskt og man blir gjennomtrent bare av å være på 1 time. Hun er også veldig sosial og slår gjerne av en prat. Hun har et smittende humør og sprer mye glede og energi til de rundt seg!

 

Som coach lover hun at en økt sammen med henne blir gøyere enn å gjøre det aleine. Det blir hardere og mer effektivt sammen med Helene. Hun ønsker å hjelpe medlemmer med å utnytte sitt potensial ved å gjøre noe man synes er kjekt. Trening skal først og fremst være gøy, og Helene ønsker å hjelpe deg med å finne gleden ved å holde seg i aktivitet!

 

Helene kjenner alle. Om du ikke kjenner henne blir dere garantert fort kjent!

Helene Pedersen

E-post: hp@idrettssenteret.no

Telefon: 99373004