Simon René Swensen

Coach

Simon er utdannet elektriker med videreutdanning som fagingeniør innen elkraft og er sertifisert CrossFit level 1 coach. Han jobber for øyeblikket turnus, og er derfor vekkreist 2 uker om gangen, men de 3 ukene han er hjemme, blir han å finne i boksen til nesten alle døgnets tider.

 

Simon startet med CrossFit i 2014 i Bergen. Han har alltid vært glad i å trene og holde seg i aktivitet, men har syntes det har vært vanskelig å finne noe som var motiverende over tid før han fant CrossFit. Etter han startet med CrossFit har han opplevd treningsglede, motivasjon og mestring hele veien, og etter 7 år med idretten føler han fortsatt på disse tingene. Han liker at det er allsidig, og at man alltid har noe nytt å lære uansett hvor lenge man han drevet med det, og det gjør at det aldri blir kjedelig. Han er også utrolig glad i det sosiale miljøet og at man trener sammen. Han elsker å heie og pushe folk til å komme seg gjennom enhver økt. Simon har møtt sine beste venner og samboer gjennom CrossFit nettopp fordi det er så sosialt. For Simon handler det ikke bare om trening, men det har blitt en livsstil.

 

Som coach er han ekspert på teknikk, spesielt i gymnastics. Uansett hvilke mål du har, ønsker han at vi sammen skal klare å komme dit. Han er veldig tålmodig og flink til å hjelpe medlemmer med å forbedre teknikk.

 

Du ser som oftest Simon tøye, rulle eller gjøre andre merkelige ting i boksen.

Simon René Swensen

Telefon: 41228458