Kurs

NYBEGGYNNERKURS

Kurset går over 4 timer og her får du en grundig innlæring i de forskjellige hovedøvelsene og begrepene I CrossFit. Nybegynnerkurset er trygt, sosialt og kjekt, og du vil her møte andre mennesker som er ute etter det samme som deg og som du kan trene sammen med! Alle kan delta på nybegynnerkurs, uansett form eller nivå. Fokus ligger på teknikk, skalering, mestring og hvordan du skal jobbe for å oppnå de målene som du har!

For oss er det svært viktig at alt vi gjør holder et høyt faglig nivå, og det gjelder i aller høyeste grad også nybegynnerkurset vårt! Vi har 2 instruktører på hvert kurs og maks 10 deltakere for å sørge for at hver enkelt får god oppfølging underveis i kurset.

Noen av øvelsene vi går gjennom i kurset er baseløftene markløft og knebøy, i tillegg til kjente øvelser i CrossFit som medisinball cleans og ulike press øvelser. Du lærer om skadeforebygging i lag med en øvelsesbank av dynamiske øvelser, samt en innføring i de vanligste ord og uttrykk som blir brukt innen CrossFit.

Vi vet at våre medlemmer er på forskjellige nivåer, men kan allikevel ha dere på felles timer, da vi har skaleringsalternativer til de forskjellige øvelsene. Dette, sammen med mulig progresjon og målsetting snakker vi mer om på kurset. I løpet av kurset får dere også en introduksjon til CrossFit sin treningsmetodikk/filosofi samt hvordan vi her på CrossFit Fjøra benytter metodikken. Vi vet at det kan være vanskelig å komme i gang, og derfor legger vi opp til at dere skal kunne være med på en Basic time rett etter kurs-timen på alle kurs dagene. Etter fullført kurs får du utdelt kursbevis, og kan delta på vanlige timer som resten av medlemmene.

Ta kontakt på bg@idrettssenteret.no. om du ønsker å melde deg på nybegynnerkurs.